Arjan Erkel

Lef tonen en jezelf bevrijden van dat wat je tegenhoudt

Lef tonen en jezelf bevrijden van dat wat je tegenhoudt!

Na een gewelddadige overval en ontvoering werd Arjan Erkel 607 dagen gevangen gehouden en moest hij onder erbarmelijke omstandigheden zien te overleven. De fysieke en mentale strijd die hij toen leverde was enorm: gevoelens van verlatenheid en onzekerheid zorgden ervoor dat het vertrouwen om gered te worden langzaamaan afnam. Dit ontaardde tot slot in een totaal gebrek aan comfort en veiligheid.

Deze uiterlijke én innerlijke strijd heeft echter tot waardevolle inzichten geleid die Erkel nu graag deelt met anderen. Zo kwam hij tot het besef dat hij uiteindelijk alles kan bereiken wat hij maar wil. Met dit inzicht wil hij anderen inspireren om ook de koe bij de hoorns te vatten en de regie over het eigen leven terug te nemen. Ook maakt hij duidelijk dat hier geen levensbedreigende situatie aan vooraf hoeft te gaan, maar dat het simpelweg een kwestie van doen is.

Voor het terugnemen van de regie over je eigen leven is geen levensbedreigende situatie nodig. Het is een kwestie van actie ondernemen, lef tonen en jezelf bevrijden van dat wat je tegenhoudt!


Terug naar het overzicht